Posted in Creative collaboration

Carl Turner – Research

screen-shot-2016-10-18-at-16-55-48

I had been suggested to look at this new build which a man called Carl Turner had made which was similar to my idea. It was a conversion for a car park which would be made into design studios , which is really good idea. They also made a few floors that would be for everyone in the community. I think this layout is a really nice way to show the public what The new development might look like and to show them that it won’t look as bad as they might think it will be.

Although this would be something for the architecture students to look at I would start to think about how I could incorporate this design into my final product and how I could perhaps incorporate this into my campaign.

I also like the way they have segregated the rooms and shown what this refurbished development would look like with people in it which makes it a lot more realistic.

The structure of the carpark also allows a lot more open space which gives it and open floor plan. This makes the space look a lot more bigger and gives the architecture students a lot more space to work with. This is also something I could think about putting on my campaign for people in the local area to think about.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s